Over ons

De Speeltuinvereniging Epse “Hassinkweide” voert het beheer over twee speeltuinen in Epse.

Jaarlijks worden er ook nog een aantal nevenactiviteiten georganiseerd voor alle kinderen in Epse.
Activiteiten, waar iedereen, van groot tot klein, naar uitkijkt. Want wat zou Epse zijn zonder de jaarlijkse lampionoptocht of palmpasenoptocht? En wat te denken van het paasvuur en het populaire zwemmen in Lochem?

De vereniging telt zo’n tweehonderd leden. U kunt uw hele familie voor € 25,- per jaar als lid aanmelden door een mailtje te sturen naar info@speeltuinverenigingepse.nl. U ontvangt dan via onze ledenadministratie een inschrijfformulier waarmee ook de jaarlijkse machtiging wordt geregeld.
Ook is het mogelijk om donateur te worden voor minimaal € 5,00 per jaar.

Zie en like onze Facebookpagina voor de meest actuele informatie.
Facebookpagina Speeltuinvereniging Epse

Krijgt u al een nieuwsbrief van ons? Stuur een bericht via de contactpagina en u wordt toegevoegd.

Het bestuur :
Marloes Broyl, voorzitter